12 °C Antwerpen, BE
maandag 26 april 2021
12 °C Antwerpen, BE
maandag 26 april 2021

Junior Planckaert betrokken bij zwaar motorongeluk: “hij is met spoed geopereerd”

Junior Planckaert
Foto: Photo News

Junior Planckaert werd afgelopen weekend het slachtoffer van een zwaar motorongeval. De 28-jarige Planckaert werd met spoed geopereerd en er wacht hem een maandenlange revalidatie.

Slecht nieuws voor kijkers van Château Planckaert. Junior is immers zwaar geblesseerd geraakt na een ongeval met de motor en het is onduidelijk in hoeverre hij zal kunnen helpen bij de renovatie van het kasteel. Er wacht Junior immers een lange revalidatie.

“Junior heeft van kindsbeen af een passie voor motors en auto’s”, klinkt het in de persmededeling van de Planckaerts. “De ervaren motorrijder, die recent ook zijn droom als race- en rallypiloot in vervulling zag gaan, is tijdens een rit in de Ardennen onfortuinlijk ten val gekomen.”

Junior werd zaterdagavond nog met spoed geopereerd aan zijn verwondingen. De jongste zoon van Eddy en Christa Planckaert liep onder meer een complexe breuk op in het onderbeen op en die vereiste een snelle ingreep. 

De familie mag Junior niet bezoeken omwille van de geldende coronamaatregelen in onze ziekenhuizen. In het persbericht spreken de Planckaerts de hoop uit dat Junior snel weer thuis zal zijn om aan zijn revalidatie te starten.

De dokters voorspellen dat de revalidatie enkele maanden in beslag zal nemen. “Maar Junior zit boordevol wilskracht en zal er met de steun van zijn familie, alles aan doen om weer snel te been te zijn”, klinkt het hoopvol bij de Planckaerts.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today