9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Junior Planckaert: “Ik ben nog niet klaar voor kinderen”

Junior Planckaert
Foto: Photo News

Junior Planckaert en Pauline De Vos hebben ondertussen al zo’n 10 maanden een relatie. De twee zien een toekomst met elkaar bijzonder goed zitten, al is het nog maar de vraag of daar ook kinderen bijhoren.

“Ik zie mezelf momenteel geen kinderen krijgen. Ik wacht liever af. Hoe het eraan toegaat in de wereld, vind ik niet hoopgevend. Ik heb daar geen goed gevoel bij. Het klimaat, de oorlog, hoe het met de mensheid gaat. Ik vind het nu echt niet het moment om een kind op de wereld te zetten”, legt hij zijn keuze uit in Gazet van Antwerpen.

En dat is een mening die Pauline volledig deelt. “Een kind op de wereld zetten alleen voor onszelf, dat vind ik nogal egoïstisch. We willen ook nog de vrijheid om te gaan en staan waar we willen. Om te reizen. Te ontdekken.”

Maar kinderen of niet, Junior en Pauline willen graag met elkaar oud worden. En ze probeert het in elk geval beter te doen dan haar mama en papa die gingen scheiden toen ze 15 was.

“Ergens was het een opluchting want het ging al een tijdje niet goed. Maar het was ook niet makkelijk. Ik had geen broer of zus om bij uit te huilen. Gelukkig leerde ik in die periode mijn beste vriend kennen. Hij heeft me erdoor gesleurd. Maar hun scheiding heeft mijn kijk op de liefde niet veranderd. Kijk naar Christa en Eddy, die zijn nog altijd samen. Dus het kan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today