9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 november 2020
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 13 november 2020

Junior Planckaert: “ik ben voorzichtiger geworden in de liefde”

Junior Planckaert
Foto: Photo News

Junior Planckaert stelde onlangs zijn nieuwe vriendin Shana voor aan zijn familie in Château Planckaert. Het koppel leerde elkaar online kennen tijdens de lockdown maar ondertussen hebben ze elkaar volledig gevonden. Eindelijk lijkt Junior weer in staat zijn hart open te stellen…

Junior was 16 jaar toen hij zijn eerste ernstige relatie had. Uiteindelijk zou hij negen jaar samen zijn met het meisje, maar toen kwam er een einde aan die relatie. “Dat was nieuw voor mijn familie. ze zagen ook dat ik van die breuk heel erg heb afgezien,” onthult Junior in Dag Allemaal.

Junior geeft toe dat hij ondertussen beter weet wat hij wil. “Je hebt je eigen leven al opgebouwd, je hebt geleerd uit je fouten. Ik wou niet meer in hetzelfde straatje belanden en ben dus voorzichtiger geworden,” geeft Junior toe.

Junior beseft ondertussen dat hij zich na die spaak gelopen relatie té ver heeft teruggetrokken. “Ik zat veilig onder een stolp. Ik was bang om mij nog open te stellen, uit angst om opnieuw teleurgesteld te worden. Maar nu voel ik me openbloeien,” klinkt het verliefd bij Junior Planckaert.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today