10 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 4 november 2020

Junior Planckaert leerde zijn vriendin online kennen

Junior Planckaert
Foto: Photo News

Junior Planckaert stelde zijn vriendin Shana voor aan zijn familie terwijl anderhalf miljoen Vlamingen meekeken. Maar Shana hield zich staande: “ik heb thuis al gezegd: ‘ik verkeer niet alleen met Junior, maar met die hele familie’,” onthult Shana in Dag Allemaal.

Het koppel leerde elkaar kennen tijdens de lockdown in maart. “Via de sociale media, niet via een datingsite, voor alle duidelijkheid,” onthult Junior. “We hebben lang enkel met elkaar gechat, afspreken ging niet omdat we niet uit ons kot mochten,” vertelt Junior over hoe hun relatie tot stand kwam.

Shana was in eerste instantie bang dat de klik die ze online voelden, misschien niet hetzelfde zou zijn wanneer ze elkaar voor het eerst zouden zien. “Dat gaf me wel wat stress,” geeft Shana toe in Dag Allemaal.

Hun eerste date noemt Junior dan ook ‘speciaal en spannend’. “Bij een normale date leer je elkaar kennen, maar wij kamen precies al een stap verder, raar. Dat voelde direct serieuzer.”

En er werd al meteen gekust op die eerste date. “Als er op een eerste date niets gebeurt, dan weet ik niet of er een tweede date moet komen,” geeft Junior zijn onverbloemde mening.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today