12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Junior Planckaert: “zo werden we de beste vrienden”

Junior Planckaert: “zo werden we de beste vrienden”

Foto: VRT

In het VRT-programma ‘Junior Op Zoek Naar De Liefde’ waagt Junior Planckaert zich momenteel op het amoureuze pad. Zijn beste vrienden Bram en Lucas geven in een interview met Dag Allemaal een persoonlijke inkijk in Junior’s leven. Ze vertellen onder andere hoe ze elkaar destijds ontmoetten.

Het trio zijn al enkele jaren de beste maten. Lucas en Bram waren eerst collega’s en carpoolden samen naar hun werk in het asielzoekerscentrum van Steenokkerzeel. Zo werden zij vrienden. Lucas was al langer bevriend met Junior. Toen die laatste hen eens kwam oppikken op de luchthaven, werd ook Bram een goede vriend van Junior.

“Ik ken Junior al van m’n 15de, toen we allebei bij de nieuwelingen koersten”, gaat Lucas van start. “Nadat ik een koers had gewonnen in Saint-Georges, in de Ardennen, stuurde hij mij een berichtje om me proficiat te wensen.”

Dat was het prille begin van hun vriendschap. In de daarop volgende dagen bleven de twee elkaar berichten zenden en merkten ze dat ze veel gemeen hadden.

“Eigenlijk zijn we toen beginnen chatten met elkaar en werden zo de beste vrienden. En dat zijn we nog altijd”, vertelt Lucas.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today