22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

K2 Zoekt K3-kandidates krijgen vunzige verzoeken: “dat was echt héél vies”

Foto: DPG Media

Vier knappe jonge vrouwen staan klaar om Klaasje Meijer op te volgen als het nieuwe K3’tje. In Humo onthullen Amy en Julia wat voor vunzige verzoekjes ze al allemaal in hun inbox kregen…

“Sommige reacties zijn ook gewoon grappig”, moet de enige overblijvende Vlaamse Amy Courtens toegeven. “Wat wij allemaal al hebben binnengekregen in onze Instagram-inbox! Huwelijksaanzoeken, mannen die vragen om de moeder te worden van hun kinderen, en geregeld ook wat vunzige verzoekjes”, aldus de 25-jarige blondine.

“Mocht mijn vriend bij mij weggaan, dan heb ik alvast drie mensen met wie ik kan trouwen”, voegt Julia Boschman eraan toe in Humo. “Verzoekjes om foto’s te sturen krijg ik ook binnen. Het vreemdste was de vraag of ik een foto van mijn voeten wilde verkopen.”

Amy wil meteen weten of ze op dat verzoek is ingegaan, maar daar moet Julia ontkennend op antwoorden: “Dat vond ik er nét over gaan. Hoeveel geld kun je daar eigenlijk voor vragen?” vraagt Julia zich luidop af. “Veel, denk ik”, lacht Amy in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today