4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

K3 danst op ‘Piramide van Liefde’ in nieuwste videoclip!

Foto: Studio 100

De meisjes van K3 hebben een nieuwe single uit met bijhorende videoclip: ‘Piramide van Liefde’. In deze videoclip maken we kennis met nieuwe beelden uit de film ‘Dans van de Farao’, die binnenkort in de bioscoop zal spelen. We zien ook hoe de meisjes voor het eerst van heel dichtbij kennismaken met een een dromedaris. Het nummer ‘Piramide van Liefde’ is te horen op het nieuwe album ‘Dans van de Farao’, dat een gouden plaat kreeg voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Inmiddels is ook de kaap van 30.000 albums al gerond.

Hanne: “We kunnen vandaag niet alleen onze nieuwe single lanceren, maar meteen ook nieuwe beelden van onze film.”

Klaasje: “Regisseur Bart Van Leemputten heeft deze nieuwe beelden inderdaad geweldig verwerkt in deze videoclip.”

Marthe: “Piramide van Liefde is trouwens ook één van mijn favoriete nummers van het album. Dus ik hoop dat onze fans even hard genieten van deze clip als ik.”

Piramide van Liefde is de nieuwe single van het album ‘Dans van de Farao’ en de gelijknamige film die binnenkort zal uitkomen. Het is na onder meer Love Cruise en Dromen alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Samen met de nummers ‘Bubbel’, ‘Bikini vol zand’ en ‘Dans van de farao’, die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat bij de presentatie al meteen goed was voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat ze hun nieuwe album ‘Dans van de Farao‘ voorstelden aan het grote publiek met een livestream kwam het meteen binnen op de eerste plaats van de Ultratop. Zo verbeterde K3 trouwens het eigen record van de meeste nummer 1-albums. En momenteel staat het album nog steeds, voor de derde week op rij, op de nummer 1!

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today