16 °C Antwerpen, BE
maandag 11 oktober 2021
16 °C Antwerpen, BE
maandag 11 oktober 2021

K3 heeft summervibes te pakken met nieuwe single ‘Jij Bent Mijn Gigi’

K3
Foto: Studio 100

K3 zet de zomer van 2019 in met de zomersingle ‘Jij bent mijn Gigi’. De single komt uit op 5 juni, de clip op 7 juni 2019. 

De opnames van de nieuwe clip vonden vandaag plaats in Torgny, in de Belgische provincie Luxemburg; de meest zuidelijke plaats van België en héél pittoresk!

K3 vertelt zelf waar hun nieuwe nummer over gaat: “‘Jij bent mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje. Elke zomeravond zingt hij onder haar raam een liefdesliedje en hoopt zo haar hart te winnen. Hij is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. Hoewel Gigi enkel oog heeft voor dat ene meisje, viert de hele stad feest als hij weer aan het zingen gaat!”

De muziek van de single neemt je mee naar een romantische setting en barst van de zomerse vibes.  Laat de zomer maar beginnen!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today