5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

K3: “Het kan ook heel lastig zijn”

Foto: Fonny Gijsels

Een eigen kledinglijn, dat had K3 nog niet. Ze hadden natuurlijk wel al de K3-kleedjes en T-Shirt met hun gezichten op, maar een lijn door hen zelf ontworpen, dat stond nog hoog bovenaan de bucketlist.

Vanaf 8 november ligt de kledij in de winkels van JBC en kunnen de kinderen zich kleden zoals hun favoriete K3’tje zou doen. Een tijdje geleden zagen ze hun kledij voor het eerst gedragen worden door kinderen en dat maakte hen laaiend enthousiast.

“We hadden onze outfits al gezien, maar dat is allemaal veel groter natuurlijk. Uiteindelijk zijn het de kids die het gaan dragen. Ik vind het zó schattig. Ik heb nog geen kinderen, maar ik zou mijn kinderen er zo in steken”, lacht Marthe in Het Belang Van Limburg.

Ook Hanne is erg enthousiast over de collectie. Dat het ook nog eens een duurzame collectie is, maakt het voor hen alleen maar nog beter.

“Feestjurken kunnen heel mooi zijn, maar soms ook heel lastig om in te bewegen. Voor kinderen is het belangrijk dat ze gewoon op hun gemak kunnen zitten. Comfort staat bovenaan, én je kan het nog een heel seizoen dragen als je wil.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today