14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

K3: “Je moet keuzes maken in het leven”

K3: “Je moet keuzes maken in het leven”

Foto: VTM

In december bevalt Hanne Verbruggen van haar allereerste kindje. Ze mag dan wel volop in de ‘Kom Erbij’-tour zitten met K3, in Nederland. Ze voorziet niet meteen problemen.

Als Hanne Verbruggen pas bevallen is, hebben de andere 2 K3’tjes ook even tijd voor vakantie. Al is Julia Boschman daar nog niet zo zeker van. “Studio 100 zal vast wel enkele taakjes voor ons verzinnen”, lacht ze in Dag Allemaal.

En het is misschien ook tijd voor Marthe De Pillecyn om samen met haar man Sinerjey op huwelijksreis te gaan. “We willen daar onze tijd voor nemen. In de nabije toekomst is die tijd er niet. Maar er nog even naar kunnen verlangen, is een deel van het plezier.”

Enkele maanden geleden trouwde Marthe met haar grote liefde danser Sinerjey. Veel wil het koppel niet kwijt over hun huwelijk, en dat is hun volste recht. “Op papier is dat een grote verandering, maar in het echt niet. Het is wel ontzettend fijn om te weten dat ik de man van mijn leven heb gevonden. We genieten hard van het leven.”

En wat met Klaasje Meijer en de kandidaten van ‘K2 zoekt K3’? Horen de dames nog veel van hun vroegere collega’s. “Af en toe. Ze zijn wel altijd de eersten om ons te feliciteren als we een nieuwe single uitbrengen. Je merkt dat ze nog altijd een groot hart hebben voor K3. Maar we lopen elkaars deur niet plat. Op vrije dagen wacht er familie op ons en zij gaan voor op andere mensen. Je moet ergens keuzes maken. Zo gaat dat in het leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today