18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

K3 neemt je mee naar het ‘land van de regenboog’!

K3
© Studio 100

Op 8 maart lanceert K3 een waanzinnig flitsende nieuwe clip, die hoort bij het nummer ‘Land van de Regenboog’! De nieuwe single is dé trekker van de nieuwe K3-show en dus ook een echt feestnummer voor ’20 jaar K3′!

In de clip zie je K3 voor de allereerste keer in hun feestoutfit: een stralende jurk waarin honderden lichtjes verwerkt zijn! In het nummer zitten heel wat verwijzingen naar vorige K3-nummers.

“Het is een echt feestnummer vol verwijzingen naar oude K3-hits als ‘Heyah mama’, ‘Alle kleuren’ en ‘Mama Sé’”, zeggen Hanne, Klaasje en Marthe. “Benieuwd of de fans alle knipoogjes in de tekst zullen vinden.”

‘Land van de Regenboog’ wordt ook het centrale thema van de verjaardagshow die op 6 april in première gaat in Puurs. “We kijken er al naar uit om op dat enorme podium te staan!”

20 jaar K3

In 2019 is het exact 20 jaar geleden dat de hit ‘Heyah Mama’ uitgebracht werd door Karen, Kristel en Kathleen. Sindsdien heeft de populaire meidengroep heel wat teweeggebracht in Vlaanderen: niet alleen zijn ze 2 keer van samenstelling veranderd, de groep heeft ook duizenden kinderhartjes doen smelten met hun liedjes. Tijd voor een bijzonder feestje dus!

Hanne, Marthe en Klaasje vieren dit in de paasvakantie in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Het wordt een spectaculaire show met bewegende tribunes, gigantische LED schermen en veel dansers. Alle fans kunnen meezingen en dansen op de grootste hits van de afgelopen 20 jaar.

De jubileumshow van K3 is vanaf 6 april 2019 exclusief te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Tickets & info: 20jaarK3.com.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today