13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 3 oktober 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 3 oktober 2020

Kamal Kharmach voelt zich schuldig: “ik ben te dik om mijn dochter in slaap te wiegen”

Kamal Kharmach
Foto: ¨Photo News

Kamal Kharmach heeft al langer problemen om zijn gewicht onder controle te houden. Ooit woog hij meer dan 200 kilo maar ten tijde van zijn deelname aan De Slimste Mens ter Wereld viel hij af tot 75 kilo… Ondertussen leest de komiek weer 140 kilo als hij op de weegschaal staat.

“Ik werk heel veel, en bij de minste stress ga ik eten. Daar moet ik echt iets aan doen,” aldus Kamal Kharmach die toegeeft dat zijn gewicht zijn grootste frustratie is. “Zolang ik dat niet onder controle krijg, zal ik nooit tevreden zijn,” geeft Kamal toe in Dag Allemaal.

“Ik voel mij vooral schuldig tegenover anderen, zeker mijn dochter. Loubna is een moeilijke slaper, maar als ik haar in slaap moet wiegen heb ik na een halfuur pijn aan mijn onderrug, mijn bekken, mijn heup. Ik ben verdomme nog maar 28 jaar” klinkt het ontgoocheld bij Kamal.

Kamal Kharmach weet dat zijn dochter een stimulans kan zijn om te vermageren. Maar afvallen is nooit echt het probleem bij Kamal. “Mijn gewicht behouden is het grootste probleem. Bij de minste stress begin ik weer te eten…”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today