14 °C Antwerpen, BE
donderdag 7 oktober 2021
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 7 oktober 2021

Dit zijn de kandidaten van Blind Getrouwd

Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Voor het eerst in de Vlaamse geschiedenis van Blind Getrouwd stelden de experten 5 koppels samen. Wie met wie zal trouwen blijft nog geheim maar wie de kandidaten zijn die de grote stap wagen, dat kunnen we wel al verklappen!

Maak kennis met Mike, Wendy, Tim, Esther, Marjolein, Damiano, Frie, Aljosja, Lieve en Toon.

Wendy Dirven is dertig jaar en stewardess uit Antwerpen. “Het is wel angstaanjagend om te trouwen met iemand die je niet kent, maar ik hoop dat dat ook gewoon plezant kan worden en dat we ons amuseren samen. Dat mijn toekomstige iemand is die ook gewoon kan genieten van heel dit avontuur”, zegt Wendy.

Lieve Vanoverschelde is 28 jaar en maatschappelijk werkster uit Brugge. Ze is lief, vrolijk, dol op naaien en reizen. “Ik ben er niet 90 maar 100% van overtuigd dat daar een goede jongen zal staan in het stadhuis”, zegt ze.

Marjolein Faes is 36 jaar, komt uit Antwerpen en is life coach.  “Ik ben nu op zoek naar een relatie die veel meer rust en stabiliteit biedt, terwijl het voordien veel meer om plezier ging, meer ‘we zullen wel zien’”, zegt Marjolein.

Esther van Kuijk is 31 jaar en jobbemiddelaar uit Mechelen. Ze is rationeel, behulpzaam, humoristisch, recht voor de raap en een familiemens.

Frie Van den Brande is 29 jaar en een applicatiespecialist IT uit Boom. Ze is een echte bezige bij met 1001 hobby’s en is heel erg familiegericht. “Het beste dat me kan overkomen is dat de experten voor mij een man in petto hebben met wie ik super goed overeen kom, met wie ik een heel goede relatie kan opbouwen en met wie ik getrouwd blijf voor de rest van mijn leven”, zegt Frie.

Aljosja Van der Straeten is 29 jaar en is een ambtenaar uit Gent. Hij heeft veel gevoel voor humor, is sportief en quizt graag. “Ik vind het heel moeilijk om iemand tegen te komen die echt goed bij mij past en daar zoek ik wel naar. Ik ga geen relatie beginnen met iemand die maar half bij mij past, dus ik hoop dat de experten goed gekozen hebben want ik ben niet makkelijk als het op partnerkeuze aan komt”, zegt Aljosja.

Mike Van Ryssel is 39 jaar en is project manager uit Evergem. Hij is sportief, optimistisch, houdt van grote uitdagingen en heeft een passie voor fietsen. “Ik ben op het punt gekomen dat ik erg graag een relatie wil en ik geloof er heilig in dat een goede relatie een meerwaarde is in je leven. Iemand hebben die jou graag ziet en die er altijd is voor jou, en omgekeerd… dat is het mooiste wat er is, toch?”, zegt Mike.

Damiano Fiore is 38 jaar en is leraar en personal trainer uit Huldenberg. Hij is open, humoristisch, zeer sportief, gevoelig en empathisch. Hij hoopt dat mensen hem niet zullen zien als een ‘playboy’ “De eerste indruk die mensen van me hebben komt helemaal niet overeen met hoe ik ben en dat is een pijnpunt. Mensen denken vaak ‘Dat is een player, die heeft weinig inhoud heeft,…’ Ik moet me precies altijd bewijzen en daar heb ik het soms wel moeilijk mee, want dat houdt me tegen om mensen te leren kennen.”

Tim De Winter is dertig jaar en is zelfstandig verzekeringsagent uit Hofstade. Hij is positief ingesteld, speelt American football en houdt ervan om jeugdactiviteiten te coördineren.  Hij is benieuwd of hij ook effectief verliefd zal worden. “Normaal word je verliefd op iemand in plaats van rationeel te werk te gaan, maar dit experiment werkt andersom. Hier zou al een basis moeten zijn dus ik ben benieuwd of dat effectief zo is, en ook of er daarna gevoelens zullen volgen”, zegt Tim.

Toon Nauwelaerts is 30 jaar en zelfstandig bankagent. Hij gelooft in de wetenschap achter ‘Blind Getrouwd’. “Ik ben een rationeel iemand, daarom was mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en geloof ik ook wel dat je ‘gelinkt’ kan worden aan elkaar.”

Blind Getrouwd, vanaf maandag 29 januari 2018 om 20u35 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today