28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Karen Damen: “Dat is het grote verschil tussen ons”

Foto: VTM

Karen Damen herkent veel van zichzelf in haar veertienjarige zoon Sky. Dat helpt haar om haar zoon goed op te voeden en ze weet dan ook als geen ander hoe ze hem moet aanpakken.

“Ik was op zijn leeftijd juist hetzelfde. Heel ongeduldig en perfectionistisch. En een nachtraaf. Het grote verschil is dat hij wél plichtbewust werkt voor school en daardoor prachtige resultaten behaalt. Hij is ook heel zelfstandig. Onlangs is hij zelfs alleen op reis naar Zuid-Afrika geweest. Hij vond het zalig”, lacht Karen in Story.

Je zoon van veertien alleen naar Zuid-Afrika sturen, heel wat ouders zouden er niet gerust op zijn en zouden het ook niet willen. Maar dat gold niet voor Karen.

“Ik weet dat hij een verantwoordelijke kerel is die zijn plan kan trekken. Van mij mag hij zeker nog alleen reizen. Toen hij vertrok, heb ik wel gebleit, maar tegelijk wist ik dat hij zich daar keihard zou amuseren. En ik dacht bij mezelf: nu ga ik elke avond serieus de bloemetjes buiten kunnen zetten omdat ik met niemand rekening moet houden. Jammer genoeg moest ik werken en moest ik dus op tijd mijn bed in.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today