16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Karen Damen: “Ik ben daar wel door verrast!”

Foto: VTM

2023 is niet zo goed geëindigd voor Karen Damen, maar de actrice, presentatrice en zangeres laat het hoofd niet hangen. Integendeel, ze is ervan overtuigd dat 2024 ‘haar’ jaar zal worden.

En ze zou wel eens gelijk kunnen hebben. Ze is niet alleen te zien in ‘Familie’ maar ook nog eens in ‘Wat Zou Jij Doen’ en de nieuwe telenovelle ‘Milo’.

“Weet je, ik heb een enorme bewondering voor Camille. Hoe zij het als 22-jarige meid voor elkaar krijgt: chapeau. Dat zij goed kan zingen, wisten we al. Maar dankzij ‘Milo’ zie ik nu dat Camille óók een heel goeie actrice is. En daar ben ik best wel door verrast. En op haar leeftijd Sportpaleizen vullen: héél straf”, klinkt het in Primo.

Karen was niet zo jong als Camille toen ze doorbrak met K3. Zij was al 24, Camille toch 2 jaar jonger. Maar ze kan zich goed inbeelden hoe het nu moet voelen voor Camille.

“Al doet zij het helemaal alleen, terwijl wij met ons drieën waren. Toeval wil trouwens dat Camille met William Vaesen wel dezelfde manager heeft als wij destijds. Camille heeft gigantisch veel talent, doorzettingsvermogen en energie, maar ook Williams visie draagt bij aan haar vele successen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today