17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Karen Damen: “Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen”

Foto: VTM

Of het nu zingen, presenteren of acteren is, Karen Damen kan het allemaal. Hoewel ze vroeger alleen maar personages wou spelen die dicht bij haar aanleunden, heeft ze ondertussen bewezen dat ze ook met gemak personages kan spelen die dat niet doen.

Momenteel is ze naast ‘Familie’ ook te zien in ‘Milo’. En dat is een rol die hel ver buiten haar comfortzone ligt.

“Ik dacht dat ik het nooit zou kunnen. Maar zodra die eerste scène was ingeblikt en de regisseur zijn tevredenheid uitte, viel die angst weg. Nu vind ik het heerlijk om een bitch te spelen. Ik ben er trots op dat ik nog steeds dingen van mezelf ontdek waarvan ik niet wist dat ik ze kon”, klinkt het in Story.

Haar personage Maud heeft er alles voor over om haar dochters aan de top van de showbizz te brengen. Maar ook als mama heeft Karen heel veel over voor haar zoon Sky.

“Zijn geluk is het allerbelangrijkste in mijn leven. Alleen ga ik niet over lijken. Maar voor je kind doe je wel veel meer dan voor jezelf. Ten tijde van K3 was de meest gehoorde zin van ouders: ‘Ik zou het normaal nooit vragen, maar mijn dochter is zo’n grote fan: mag ik een foto of handtekening?’ Mensen verleggen hun grenzen voor hun kinderen. Ik zou ook bergen verzetten om Sky een plezier te doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today