19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Karen Damen: “Ik vind het ambetant om niet te reageren”

Foto: VTM

Het grootste showbizznieuws van afgelopen weken was ongetwijfeld de scheiding van Karen Damen en haar man Antony Van der Wee. Niemand had de breuk zien aankomen en iedereen reageerde dan ook erg verrast toen de twee het bekend maakten.

Voor Sky, hun zoon, is het natuurlijk niet leuk dat zijn ouders uit elkaar gaan. Maar hij komt wel op de eerste plaats bij Karen. Hij is nu het allerbelangrijkste in haar leven.

“Als Sky gelukkig is, dan ik ook. Ik zou alles voor hem doen. En de roddels die er zijn sinds de breuk? Daar lachen we mee. De onzin die sommige mensen toch durven verzinnen”, zucht ze in Dag Allemaal.

Karen heeft nog niet gereageerd op de roddels die het Nederlandse privé heeft gelanceerd. Zo zou ze nu een affaire hebben met haar manager Niels William.

“Ik vind het heel ambetant om daar niet op te reageren, want dan lijkt het alsof het waar is. En als je er wél op reageert, wakker je die geruchten weer aan. Je kan nooit goed doen. Ik dacht zelfs eerst dat het om te lachen was. Ach, ik reken op het gezond verstand van de doorsnee-Vlaming. Ik werkte 25 jaar geleden al voor het eerst samen met Niels William. Ik ben dol op de William, hij is een goede vriend en nu opnieuw mijn manager, maar iedereen die mij kent, weet dat hij niet mijne slag is.”