13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Karen Damen is het écht beu

Binnen enkele jaren komt dát er zeker aan

Foto: VTM

Karen Damen houdt niet van het gure, koude weer waar we in België zo vaak mee te maken krijgen. Vandaar dat ze zichzelf over enkele jaren ook ziet overwinteren in Ibiza.

“Het bleef dit voorjaar lang koud en het was nat. Ik snap steeds meer oudere mensen die overwinteren in het zuiden”, vertelt Karen aan Gazet van Antwerpen. 

“Vanaf het moment dat Sky niet meer schoolplichtig is, en hij oud genoeg is om zelf te beslissen hoe hij zijn leven ziet, verhuis ik zonder twijfel naar warmere oorden. Dan laat ik mijn huis in Lint zonder probleem achter. Ik ben dat weer hier soms zo beu”, aldus Karen Damen.

Haar woning in Lint ligt op een boogscheut van de studio’s waar de opnames van ‘Familie’ plaatsvinden. Dat is super handig dus voor iemand die wel moeite heeft om op tijd te komen.

Zopas raakte ook bekend dat ze een rol te pakken heeft in de nieuwe telenovelle rond Camille. De voorbije zes jaar deed Karen veel, maar het was volgens haar ook ‘van alles wat’. “Ik wil opnieuw een duidelijke richting kiezen, en mijn nieuwe manager William helpt me daarbij”, verneemt Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today