16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Karen Damen moet moeilijke scheiding verwerken

Foto: VTM

Het was voor heel wat mensen schrikken toen het nieuws kwam dat Karen Damen en Antony Van der Wee uit elkaar waren. De twee waren zeventien jaar samen en sinds 2016 getrouwd. Ze hebben samen één zoon Sky, hij is dertien.

“Soms blijven dromen duren. En soms niet”, begint Karen haar bericht op Instagram en in Dag Allemaal. Daarmee wordt het al heel snel duidelijk dat het sprookje over is tussen haar en ‘haar’ Antony.

Antony was de man die Karen erbovenop hielp na de breuk met Gert Verhulst. Ze kenden elkaar al vele jaren, maar er kwam nooit iets meer van omdat Antony 5 jaar jonger is dan Karen. Nu maakt dat niet zoveel verschil meer uit, maar als tieners natuurlijk wel.

2 weken na hun eerste date wisten de twee al dat ze samen kinderen wilden. Van der Wee was zonder twijfel de man van haar leven. Een zwangerschap volgde al snel, maar die eindigde helaas in een miskraam. Twee jaar later had het koppel meer geluk.

Maar nu is het sprookje dus jammer genoeg voorbij. We wensen de twee veel sterkte met het verwerken van deze moeilijke breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today