10 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
10 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Karen Damen openhartig over hoe ze écht is

Foto: DPG Media

Haar leven met K3 is al eventjes achter de rug maar toch beleeft Karen Damen nog drukke tijden. Ook haar gezin en haar zoon Sky zorgen ervoor dat ze niet altijd kan doen wat ze eigenlijk zou willen: lange, verre reizen maken.

Maar volgens Karen komt dat er terug aan eens Sky iets ouder is. Dan kan ze opnieuw haar eigen leven opnemen, wat toch een tijdje wegvalt als je een drukke job en een gezin hebt.

Wat haar ook het leven ontneemt zijn mensen die geen correct taalgebruik hanteren. “En dan heb ik het niet over dialect. Ik klink zelf immers behoorlijk Antwerps. Maar als ik iemand ‘hoe noem jij’ in plaats van ‘hoe heet jij’ hoor zeggen, jaag je me de kast op”, vertelt Karen aan Gazet van Antwerpen.

“Zeker als die zin van juffen op school komt. Dt-fouten? Dan ben ik hysterisch. Of iemand die stuurt: hoe gaat het met jouw? Dan stuur ik een bericht terug ‘hoe gaat het met mijn wat?’, aldus Karen Damen.

“Als ik ‘Karin Daemen’ zie staan, druk ik meteen op delete. Helaas is er steeds minder aandacht voor correcte spelling”, vertelt Karen teleurgesteld aan Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today