11 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 14 oktober 2020

Karen Damen verklapt namen The Masked Singer: “ik moest het kwijt”

Karen Damen
Foto: Photo News

Karen Damen riskeert een zware boete nadat ze de namen verklapte van welke BV’s zich verschuilen achter de spectaculaire kostuums in The Masked Singer.

Alle medewerkers en deelnemers van ‘The Masked Singer’ hebben een streng contract ondertekend waarin zij verklaren het geheim van ‘The Masked Singer’ te bewaren. Maar helaas is dat bij Karen Damen niet gelukt.

De voormalige K3-zangeres onthulde de geheimen van The Masked Singer aan de moeder van haar echtgenoot Anthony. “Mijn schoonmoeder weet wie er in de pakken zit. Ik moest het aan iemand kwijt”, lezen we op de cover van de Story.

“Serieus, ik vertrouw haar volledig, ze gaat het niet doorvertellen. En anders mag ik een serieuze boete betalen’, lacht Karen Damen tijdens het interview. “Maar ik moest écht aan één persoon mijn verhaal kwijt, en mijn schoonmoeder was vaak ook op die momenten bij ons thuis om op Sky te passen.”

Voor de rest probeert Karen zoveel mogelijk haar mond te houden, maar ze heeft zich toch al een paar keer bijna versproken. Gelukkig kon Karen Damen tijdig haar woorden inslikken.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today