0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Kat Kerkhofs: “onze kinderwens wordt concreter”

Kat Kerkhofs is al sinds haar vijftiende samen met Dries Mertens. Tijd om aan kinderen te beginnen? Kat beseft dat haar biologische klok begint te tikken…

Hun kinderwens wordt alvast concreter, geeft Kat Kerkhofs toe in Dag Allemaal. “Elke vrouw van mijn leeftijd – ik word 33 dit jaar – zal dat wel herkennen. Bij elke check-up zegt mijn gynaecoloog heel eerlijk: ‘Als je kinderen wilt, moet je geen tien jaar meer wachten.’ En dat dringt wel door”, geeft Kat toe.

Zelf voelt Kat haar biologische klok nog niet tikken, maar nu ze even wat minder om handen heeft omwille van de lockdown begint ze soms toch na te denken: “Maar ja, straks ga ik dan weer naast Gert Verhulst ‘Dancing With the Stars’ presenteren…”

Kat Kerkhofs geeft toe dat ze zich graag nog even op haar carrière focust. En dan beseft ze dat een kind toch een grotere impact heeft op het leven van de mama dan op dat van de papa: “Een kind zal meer impact hebben op mij dan op hem. ‘Ook als er een baby is, zal ik gewoon gaan trainen’”, vertelde Dries Mertens haar al.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today