29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Kathleen Aerts: “de zieke mama wil ik echt vergeten”

Kathleen Aerts
Foto: Photo News

Kathleen Aerts moest op 17 november afscheid nemen van haar mama die al zestien jaar aan jongdementie leed. Het rouwproces is volop bezig en Kathleen merkt dat ze opnieuw begint terug denken aan de mama die ze was vóór haar ziekte.

“De zotte doos die ze was, komt weer tot leven in mijn herinneringen. Nu wil ik de laatste jaren dat ze dement was, echt vergeten”, vertelt de originele blonde van K3 in Dag Allemaal.

Zo herinnert Kathleen zich haar mama als een heel warme vrouw. “Iedereen was welkom bij ons thuis en werd in de watten gelegd. Mama was ook echt een partyqueen. Ze heeft heel veel verdriet gehad van de dood van papa, maar ze heeft zich daarover kunnen zetten”, onthult Kathleen over het plotse overlijden van haar vader aan een slagaderbreuk.

“Als we iets gingen drinken in ons stamcafé, kon ze soms echt uit de bol gaan, beginnen dansen en zo. Ik voelde dan soms echt plaatsvervangende schaamte. Maar nu kan ik daar hartelijk om lachen”, geniet Kathleen Aerts bij het ophalen van herinneringen in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today