18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Kathleen Aerts realiseert volgende droom

Kathleen Aerts
Foto: Photo News

Wie zin heeft in een lekker wijntje kan daarvoor tegenwoordig terecht bij enkele van onze bekende medemensen. Want zowel Kathleen Aerts als Chris Van Tongelen zetten tegenwoordig massaal in op het verkopen van wijn.

Kathleen en Steven hun product is al te verkrijgen en kreeg de toepasselijk naam: DROOM. Want net zoals het hebben van een eigen guesthouse, was het hebben van een eigen wijn een even grote droom.

“Het is een droom die al dertien jaar op de verlanglijst stond. Steven en ik gingen al geregeld naar wijntastings. Toen we zeven jaar geleden verhuisden naar Zuid-Afrika hebben we een wijncursus gevolgd”, vertelt Kathleen in Dag Allemaal.

Naast de guesthouse hebben ze dan ook meteen gezorgd voor een eigen wijngaard van 2,5 hectare. Goed voor zo’n drie voetbalvelden aan druiven.

“We plukken de druiven met een team van 30 man en een lokale boer maakt er wijn van. Steven en ik zijn verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole: proeven dus. En hoewel de wijn nog maar een week in de Belgische rekken ligt, zijn er al 30.000 flessen verkocht en is er al een tweede volle container onderweg.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today