30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Kathleen Aerts viert tiende huwelijksverjaardag

Kathleen Aerts
© VRT/BMuss

Kathleen Aerts en Steven Van Hoof vieren vandaag hun tiende huwelijksverjaardag. De originele blonde van K3 stapte op 12 juni 2010 in Westerlo in het huwelijksbootje met politieagent Steven.

Sinds het najaar van 2015 woont het koppel met hun twee zoontjes Jay en Lewis én met de mama van Kathleen in Zuid-Afrika, waar ze hun tiende huwelijksverjaardag zullen vieren.

“We hopen dat op 12 juni de restaurants weer open zijn, en anders laten we iets leveren door ons favoriete restaurant en maken we het thuis gezellig met kaarsjes,” vertelt Kathleen in Story.

Kathleen onthult dat het geheim van een goed huwelijk is om de liefde voor elkaar élke dag een beetje te vieren. “Ik weet het, het klinkt saai, maar Steven en ik knuffelen elkaar nog dagelijks. Hij is zonder twijfel de liefde van mijn leven.”

De voormalige zangeres geeft ook toe dat ze elkaars tegenpolen zijn, maar juist daardoor houden we elkaar moeiteloos in balans. Steven is in tegenstelling tot Kathleen erg avontuurlijk en neemt zijn echtgenote regelmatig mee op sleeptouw. “Zonder hem zou mijn leven ongetwijfeld een pak saaier zijn,” geeft Kathleen toe.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today