4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Kathleen eerlijk over glorieperiode bij K3: “dat is mijn droevigste herinnering”

Kathleen eerlijk over glorieperiode bij K3: “dat is mijn droevigste herinnering”

Foto: DPG Media

Kathleen Aerts zal altijd de originele blonde van K3 blijven, ook al is het ondertussen meer dan tien jaar geleden dat Kathleen afscheid nam van de populaire meidengroep van Studio 100. Kathleen praat in Het Laatste Nieuws openhartig over de moeilijkste periode bij K3…

We kennen allemaal het verhaal van Kathleens mama die aan jongdementie leed, maar Kathleens verloor tijdens de glorieperiode van K3 ook haar papa. De ondertussen 42-jarige Kathleen Aerts noemt het overlijden van haar papa de meest schokkende gebeurtenis in heel haar leven…

Kathleens vader stierf in 2005 aan een hartslagaderbreuk. “Dat kwam zo onverwacht, hij was maar 52”, vertelt Kathleen in Het Laatste Nieuws. “Mijn glorieperiode met K3 stond in schril contrast met zijn overlijden.”

Al geeft Kathleen toe dat ze er ook veel uit geleerd heeft: “Het is mijn droevigste herinnering en als ik de klok kon terugdraaien, zou ik mijn papa zo terug halen. Maar heel dikwijls zeg ik ‘dankjewel, papa’, omdat hij me heeft wakkergeschud. Door hem sta ik anders in het leven”, denkt Kathleen Aerts met warme gevoelens terug aan haar papa in Het Laatste Nieuws.

Kathleen verloor in 2020 ook haar mama, maar haar grote verdriet heeft ze een plaats kunnen geven: “Ik kan me niet blijven wentelen in verdriet, dat brengt niemand wat op. Dat gaat niet vanzelf, soms is dat werken”, geeft Kathleen toe in Het Laatste Nieuws. Maar Kathleen is blij dat ze ondanks het grote verdriet en het gemis van haar ouders, toch heel gelukkig in het leven kan staan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today