29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
29 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Kathleen eerlijk over K3-reünie: “we hebben nooit echt kletterende ruzie gemaakt, maar…”

Foto: VTM

Kathleen zorgde sowieso voor hét moment tijdens The Masked Singer. Nadat ze ontmaskerd werd als de zeemeermin volgde er een opvallende reünie van de originele K3. Een emotioneel moment, geeft Kathleen toe in Dag Allemaal.

“Normaal, als je elkaar zo lang niet gezien hebt,” verduidelijkt Kathleen de traantjes bij het trio. Karen, Kristel en Kathleen bleven lang plakken in het restaurant en stiltes vielen er niet. “We vroegen elkaar uit over de kinderen, over de nieuwe K3, onze levens…” klinkt het enthousiast bij Kathleen. “Precies drie kippen. Er vielen amper stiltes, we moesten zo veel jaren inhalen…”

Karen verraste door in The Masked Singer te stellen dat ze al tien jaar geen contact meer had gehad met Kathleen. Vreemd, vonden de fans. Drie vriendinnen die zo lang lief en leed hebben gedeeld die dan ineens het contact laten verwateren…

“Het was er het juiste moment niet voor. Zij hadden het nog heel druk met de groep. We hebben nooit echt kletterende ruzie gemaakt, maar in het begin lag het allemaal wat gevoelig. Daar moet ik eerlijk over zijn”, klinkt het openhartig bij Kathleen in Dag Allemaal.

Door het overlijden van haar vader en de jongdementie van haar moeder had Kathleen andere zorgen aan haar hoofd, terwijl Karen en Kristel nog heel ambitieus waren en nog keihard voor K3 wilden gaan. Maar toen al wist Kathleen dat ooit het moment zou komen dat ze weer met hun drietjes samen zouden kunnen lachen. “En dat is nu gebeurd,” klinkt het opgelucht bij Kathleen in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today