11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Katja Retsin over huwelijk met Jan Schepens: “Jan en ik kunnen geweldig goed ruzie maken”

Foto: Isopix

Katja Retsin is al twintig jaar getrouwd met Jan Schepens maar hun huwelijk is niet altijd rozengeur en maneschijn. “Bij ons thuis kan het inderdaad serieus botsen,” onthult Katja in Story. “Jan en ik kunnen geweldig goed ruzie maken.”

“Wij durven tegen mekaar te zeggen wat we denken of voelen. Veel andere koppels kroppen dat allemaal op en gaan naast elkaar leven. Al heeft het bij Katja wel even geduurd voor ze zich kwetsbaar durfde op te stellen,” voegt Jan Schepens eraan toe.

Katja vindt het zalig om zich te kunnen tonen zoals ze echt is bij haar echtgenoot. Maar irritaties zullen er altijd zijn, beseft Jan Schepens.

“Ik vind het bijvoorbeeld vreselijk dat Katja me altijd met twee voeten op de grond houdt. Anderzijds heeft het al vaak mijn leven gered,” klinkt het eerlijk bij Jan Schepens.

Katja ergert zich dan weer vaak aan haar man als hij zich als een soort goeroe voordoet. “Hij staat altijd klaar met een levensles. Dat vind ik behoorlijk irritant. Al moet ik toegeven dat hij soms een punt heeft, en dan doe ik daar ook iets mee,” klinkt het bij Katja Retsin.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today