30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022
30 °C Antwerpen, BE
woensdag 10 augustus 2022

Kato en Tom Dice: de nieuwe Nicole & Hugo

Tom Dice
Foto: Medialaan/Joe

Kato Callebaut en Tom Dice hebben zich als The Starlings volledig op de kaart gezet tijdens Liefde Voor Muziek. De muziekwereld kreunt onder de coronacrisis, maar Kato en Tom Dice kijken uit naar hun debuutalbum dat half mei verschijnt. Kato en Tom vormen niet alleen een muzikaal duo maar zijn ook geliefden. De nieuwe Nicole & Hugo?

“Qua muziek brengen we iets helemaal anders, maar qua gevoel vind ik dat een juiste vergelijking,” meent Tom Dice in Dag Allemaal. Al was het in het begin toch even zoeken. “We hadden elk een eigen carrière, en ineens moet je rekening houden met elkaar. Maar nu voelt dat al zo vertrouwd: als ik eens alleen zing, mis ik direct Kato’s stem.”

Samenwerken en samenleven levert dan ook geen spanningen op tussen beide. “Ook al zijn er weinig momenten dat wij niet samen zijn. Dat kende ik niet. Ik was iemand die altijd zei: ‘Ik heb mijn ruimte nodig’,” voegt Kato eraan toe. “Als Tom eens even weg is, mis ik hem al. Het gaat allemaal zo natuurlijk bij ons, het voelt goed. Tom en ik zijn perfect op elkaar afgestemd en dat voel je in onze muziek,” aldus de Idool-kandidate.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today