17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Katrien De Becker bekent: “Ik ben ontrouw geweest”

Zij speelt niet langer mee in Thuis.

Foto: VRT

Het leven is een samenloop van omstandigheden. Soms heb je de dingen niet helemaal in de hand en loopt alles anders dan je verwacht had. Zo ook bij Katrien De Becker (50), die sinds kort niet langer de rol van Tania vertolkt in de VRT-soap ‘Thuis’. Ze vertelt in TV Familie over haar professionele carrière en over haar privéleven.

“Ja, ik ben niet langer Tania uit ‘Thuis’. Dat besef drong langzaam tot mij door in de laatste weken op de set. De laatste draaidag was voor mij emotioneel erg moeilijk: ik was kapot vanbinnen en heb veel gehuild na de laatste opnames.”

Hoewel ze professioneel niet langer dagelijks op het beeldscherm van kijkend Vlaanderen te zien is, is ze op privévlak enorme stappen aan het nemen. “Binnenkort gaan ik en mijn vriend Johan De Paepe na vier jaar LAT-relatie samenwonen, een grote stap voor ons.”

“Johan en ik staan op dezelfde manier in het leven. Er is een perfecte balans tussen onze persoonlijkheden. Met hem wil ik graag oud worden”, laat ze optekenen in TV Familie.

Is er dan niks dat hen uit balans zou krijgen? “Dat denk ik niet, zelfs een slippertje zou ik hem vergeven”, zegt ze daarover. “Het zou me erg veel pijn doen, maar wat we hebben is zó speciaal. Johan denkt er net hetzelfde over. Ik ben in een vorige relatie ook eens ontrouw geweest, maar dat zie ik met Johan niet snel gebeuren. Ik kan niet wachten om de rest van ons leven samen door te brengen”, reageert ze.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today