7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Katrien De Becker: “Dan blijf je maar beter uit mijn buurt”

Katrien De Becker: “Dan blijf je maar beter uit mijn buurt”

Foto: VRT

Kwaad worden, wie overkomt het niet. Actrice Katrien De Becker in ieder geval wel. Ook al gebeurt het niet snel, als het gebeurt, dan kan je je maar beter wegscheren. Een verwittigd man is er immers twee waard.

“Als ik kwaad word, dan blijf je maar beter uit mijn buurt. Ik herinner me nog een voorval dat ik écht kwaad ben geworden. Ik had een reis geboekt naar het zuiden van Frankrijk met de kinderen. Met de trein. Die tgv zat barstensvol en we raakten niet op onze plaats. Op het moment dat ik opstap met de kinderen, ze waren toen vier en vijf jaar, kreeg ik een por in mijn rug van de treinconducteur. Zodanig hard dat ik over mijn kinderen viel. Ik ben toen echt uitgevlogen tegen die man. Ik denk dat zijn oren nog tuiten”, vertelt ze een anekdote in Primo.

Als Katrien kwaad wordt heeft ze daar altijd een goede reden voor. “Die keer op de trein was om mijn kinderen te verdedigen. Een soort van beschermingsmodus. s. Ik werd ook eens een keertje aan de arm getrokken door een kerel, ook al op de trein, en die heb ik wel een mot verkocht. Omdat hij me aanviel. Maar ik denk niet dat ik verder ooit heb gevochten met iemand.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today