11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Keert Martine Jonckheere binnenkort terug naar Familie?

martine jonckheere
© Medialaan/VTM

Martine Jonckheere geeft in Dag Allemaal toe dat ze ervan droomt om terug te keren naar Familie. “Ik hoop dat ik na mijn gastrol van vorig jaar terug kan komen in Familie,” klinkt het hoopvol bij de actrice. “Marie-Rose zit in de gevangenis en ik ga ervan uit dat dat geen vergeetput is.” Martine Jonckheere blijft ook contacten onderhouden met de makers van Familie…

“Er zijn al gesprekken geweest over eventuele toekomstplannen, en ik geloof die mensen op hun woord. Maar misschien ben ik wel naïef…” blijft de actrice realistisch. “Ik wil blijven geloven in de goedheid van de mensen, maar mijn ontslag in 2015 heeft er diep ingehakt,” aldus het Familie-gezicht.

“Ik heb toen nog acht maanden opnamen gehad, terwijl ik wist dat ik de laan werd uitgestuurd. Maar ik was professioneel genoeg om het vol te houden. Tot er, helemaal op het einde, een ziekenhuisscène was waarin ik moest huilen. Ik begon te wenen en kon niet meer stoppen. Bijna een uur heeft dat geduurd, het kwam er ineens allemaal uit,” aldus een emotionele Martine Jonckheere in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today