-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023
-0 °C Antwerpen, BE
dinsdag 28 maart 2023

Keert Sieg De Doncker terug in Familie?

Foto: VTM

Sieg De Donckers rol als Koen Peyskens in ‘Familie’ zit erop. Hij werd knock-out geslaan door Véronique en nadien genadeloos gedumpt in het water. Exit Koen.

Voor Sieg was het allemaal erg lastig om de rol van Koen te spelen. Hij had heel vaak heftige scènes met zijn tegenspelers en dat kroop toch wel in de kleren.

“Als je een hele dag de kwaaie moet uithangen, voel je dat wel in je lijf. Dat maakt stoffen vrij. Echt, hé. Omgekeerd natuurlijk ook. Als je een hele dag gelukkig speelt, voel je je ook echt gelukkig aan het eind van de dag”, begint hij in Dag Allemaal.

Gelukkig waren er zijn partner Maureen en dochter Nelle om hem meteen weer af te leiden van zijn rol als Koen. Zij doen zijn kwaaie gevoelens smelten als sneeuw voor de zon.

De kijker zag hoe Koen gedumpt werd in het water en gaat er dus vanuit dat hij officieel dood is. Maar is dat ook wel zo? “Gaat er eigenlijk iemand ooit dood in een soap? Niet echt, hé! Wie weet bellen ze mij over vijf jaar en leeft Koen ineens weer. In een soap kan alles.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today