15 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023
15 °C Antwerpen, BE
maandag 5 juni 2023

Kelly Pfaff: “Ik kon hen alleen maar gelijk geven”

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Er wordt wel eens gezegd dat de kleinkinderen altijd worden rotverwend door de grootouders. Maar is dat ook effectief zo? Tv Familie polste een keertje bij Kelly Pfaff en Sam Gooris hoe het bij hen zat.

Toen Kelly Pfaff en Sam Gooris de ouders werden van Kenji en Shania woonden de twee nog in bij haar ouders Carmen en Jean-Marie Pfaff. Daardoor kregen de twee een belangrijkere rol als grootouders dan in een ander gezin misschien de gewoonte is. Maar voor hen liep dat allemaal gesmeerd.

“Echte afspraken hebben wij daarover toen niet gemaakt. Ik was de mama en Sam de papa, punt. En ook van zware verwennerij door mijn ouders was eigenlijk geen sprake. Wellicht omdat de kinderen er altijd waren. Maar bij de ouders van Sam is dat een ander verhaal. “Telkens als we bij hen op bezoek gingen kregen Kenji en Shania koekjes en snoep. Ik heb hen daar op aangesproken en zij vonden dat de kinderen wel eens verwend mochten worden die keren dat ze daar waren. En ik moet zeggen, ik heb hen uiteindelijk gelijk gegeven”, lacht Kelly.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today