13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Kelly Pfaff stippelt alles uit, Sam volgt braafjes… 

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Voor het programma “Expeditie Gooris” was Kelly degene die de reis volledig uitstippelde. “Samen met de ploeg, want we moesten ook telkens toestemming krijgen om daar te filmen. Wat niet altijd evident was”, vertelt Kelly Pfaff aan Story.  

Ze baseerde zich op locaties uit films en series waarvan ze voordien al eens gehoord hadden. Zo heb je bijvoorbeeld Venice Beach, Santa Monica Pier,…Grote sterren zijn ze niet meteen tegengekomen, behalve Gerard Butler, die Kelly in een flits heeft gespot.  

En wat was de taak van Sam dan in dit geheel? “Volgen… In het dagelijkse leven is dat ook zo. Ons Kelly stippelt alles uit en ik volg braafjes”, onthult Sam Gooris aan Story. 

Kelly heeft graag de touwtjes in handen. Moest Sam iets mekaar steken waar ze niet van weet, dan zou ze zot komen. Ze wil weten wat er staat te gebeuren. 

“Voor mij is altijd alles goed. Maar als iets mij echt niet aanstaat, zal je het ook wel meteen merken”, verklapt Sam. Een complementair koppel dus dat na veel jaren huwelijk nog altijd enorm verliefd is op mekaar.  

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today