7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Kelly Pfaff verliefder dan ooit: “nog méér vlinders dan vroeger”

Foto: DPG Media

Sinds kort zien we de familie Pfaff-Gooris terug elke week op onze televisieschermen. In ‘Expeditie Gooris’ trekt de hele familie erop uit naar de mooiste plaatsen in Europa. De tocht door Europa was niet alleen een mooie belevenis voor het hele gezin, het bracht het gezin ook nog eens een keertje dichter bij elkaar.

Sam Gooris en Kelly Pfaff zijn al heel wat jaren getrouwd en de liefde tussen de twee is nog altijd even groot als in het begin. Kelly spreekt nog altijd met de grootste passie over haar partner Sam. “Mijn man is ontzettend grappig, ja. Vaak door simpelweg zichzelf te zijn. Je kunt ook ernstige gesprekken met hem voeren. Maar alleen als je tot zijn intieme kring behoort. Bij God en klein Pierke zal Sam zijn ziel niet zomaar op tafel gooien”, vertelt Kelly in Tv Familie.

De chemie tussen de twee is groot en ze zijn nog altijd stapelverliefd op elkaar. “Ik vind Sam nog altijd heel aantrekkelijk. Ik voel nog altijd vlinders in mijn buik. Zelfs méér dan vroeger. Het wordt precies alleen maar erger met de jaren.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today