21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Kersverse papa Kobe Ilsen: “Geen roze wolk”

Kobe Ilsen
© VRT/Eén

Een tijdje geleden werd Kobe Ilsen voor de eerste keer papa, een prachtig moment voor de toekomstige man van de moeder van zijn kindje.
Elke dag weer genieten Sara en Kobe van hun zoontje, het mooiste geschenk dat zij konden krijgen.
Afgelopen weekend vond er weer een mijlpaal plaats in het gezin Ilsen-Vermassen. “Met m’n beste vriend voor de eerste keer onder de douche samen. What a ride!!”, schrijft Kobe Ilsen op Instagram.

“Eerste weken waren schommelen tussen opperste geluk, besef van een verpletterende verantwoordelijkheid, heel hard zoeken naar een nieuwe balans in onze relatie en afscheid nemen van een oud leven”, beseft Kobe Ilsen.

Papa worden is zalig maar ook een best ingrijpende gebeurtenis. “Geen roze wolk, absoluut niet, heel moeilijke momenten, vallen en opstaan, om 3u snachts met een kresser door het huis schuifelen, doodop. Maar, het wordt mooier en mooier. Groeien in de vaderrol. Een eer om dat te mogen doen voor deze prachtige kerel.” 

Hoewel de kleine Magnus voor best wel vervelende momenten zorgt, is de liefde tussen zoon en de papa groot. Gelukkig is er ook mama Sara om Magnus in slaap te wiegen, pap te geven of luiers te verversen. “Oerkracht!! Topmama! Prachtvrouw. ❤️” besluit Kobe Ilsen. Ja, de presentator is een gelukkig man en dat is mooi om te zien. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today