15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Ketnet Musical Troep! in première

Troep!
© Studio 100

Afgelopen zaterdagmiddag ging onder grote belangstelling de nieuwe Ketnet Musical Troep! in première in het Plopsa Theater De Panne. Aan de zijde van de volwassen hoofdrolspelers Maureen Vanherberghen en Michiel De Meyer zorgden 24 jonge talenten voor een ecologische voorstelling die duidelijk gesmaakt werd door het aanwezige publiek. Na maanden van voorbereiding gaf de cast het beste van zichzelf.

Al voor het vijfde jaar op rij slaan Ketnet en Studio 100 de handen in elkaar voor een nieuwe editie van Ketnet Musical. De vorige edities, Kadanza, Kadanza Together, Unidamu en TEAM U.P. waren regelrechte toppers met in totaal meer dan 175.000 bezoekers, succesvolle televisiereeksen en diverse Gouden K’s.

En nu is er dus Ketnet Musical Troep!, die momenteel ook al kan rekenen op een ruime belangstelling. De musical wordt een mix van liedjes rond 20 jaar Ketnet. Er zullen nummers voorbij komen uit het Studio 100- en Ketnet-repertoire, aangevuld met enkele gloednieuwe songs.

verhaal

Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri (Michiel De Meyer), de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire (Maureen Vanherberghen) proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.

Ketnet Musical Troep! is in heel Vlaanderen te zien. Er zijn voorstellingen gepland in Oostende, Hasselt, Gent en Antwerpen. Alle info via www.ketnetmusical.be en www.studio100.com.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today