21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Ketnet-reeks Nachtwacht krijgt tweede bioscoopfilm ‘Het Duistere Hart’

Nachtwacht
© Ketnet/Studio 100

Na het enorme succes van de eerste film ‘De Poort der Zielen’ met 265000 bezoekers in de Benelux krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht een tweede bioscoopfilm: ‘Het Duistere Hart’. De film zal te zien zijn in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019. 

De film, waarvan de opnames deze zomer starten, is een coproductie van Ketnet en Studio 100.

De drie hoofdrolspelers Louis Thyssen (Vladimir), Celine Verbeeck (Keelin) en Giovanni Kemper (Wilko), zijn dan ook erg enthousiast: “We vinden het fantastisch dat we na de eerste film, die zo goed ontvangen is, een tweede mogen maken! We kijken er enorm naar uit, want het belooft een heel bijzonder avontuur te worden!”

Ketnetters maken kans op een rol

Ketnetters krijgen de kans om een rol te spelen in de nieuwe film van Nachtwacht. Vanaf 1 mei kunnen de Ketnetters zich via Ketnet.be inschrijven om de rol van Pixie te spelen. Ketnet geeft twee Ketnetters de kans om dit ondeugend elfachtig wezentje te spelen. De rol kan gespeeld worden door een meisje of jongen tussen de 7 en 12 jaar, ervaring is niet nodig. Via Ketnet.be kunnen de Ketnetters een filmpje uploaden waarin ze zichzelf voorstellen en vertellen wie hun favoriete wezen is.

Tv-première van Nachtwacht: De Poort der Zielen 

Voor het zover is, gaat de eerste film van Nachtwacht: “De Poort der Zielen”, in première op het kleine scherm op 1 mei omstreeks 8u45 op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today