22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Ketnetband verwelkomt nieuwe groepsleden!

Ketnetband
© VRT/Ketnet

De KetnetBand heeft groot nieuws: de band verwelkomt maar liefst drie nieuwe leden: Michiel De Meyer, Elindo Avastia en Céline Verbeeck. Samen met Giovanni Kemper, Sien Wynants en Maureen Vanherberghen vormen zij de nieuwe KetnetBand.

De KetnetBand bestaat vanaf nu dus uit zes leden. Hierdoor kunnen Sien, Maureen, Céline, Gio, Michiel en Elindo elkaar afwisselen: tijdens een optreden geven er telkens drie van de zes leden het beste van zichzelf op het podium.

De KetnetBand bestaat dit jaar 19 jaar en treedt doorheen het hele land op met Ketnet-hits en covers uit de hitlijsten. Het afgelopen jaar speelde de band meer dan 90 optredens op de vele Ketnet-events, maar ook op Pennenzakkenrock, Suikerrock tot op het buurtfeest van Tomorrowland. Ketnetters kunnen de band in de nieuwe opstelling voor het eerst aan het werk zien vanaf mei.

Leden Matthew Michel en Charlotte Leysen nemen na enkele hele mooie jaren afscheid van de band. Charlotte gaat zich momenteel focussen op haar televisieprojecten en Matthew legt zich verder toe op zijn stemmenwerk en zijn werk in het theater.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today