15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Kim Van Oncen: “Ik had nooit gedacht dat ze mij zouden kiezen”

Foto: VRT

Acteren, presenteren en nog eens een Delhaize uitbaten, Kim Van Oncen doet het allemaal. Ze probeert steeds alles met elkaar te combineren en alles tot een goed einde te brengen. En dat lukt haar ook behoorlijk goed.

“Tot voor kort was ik in de Delhaize in het weekend nog operationeel aan het werk. En in de week deed ik de administratie. Maar we hebben ervoor gezorgd dat ik datzelfde werk nu thuis kan doen. Tom, met wie ik samenwerk, is nu operationeel verantwoordelijke van de winkel en ik werk nu vooral achter de schermen. En dat loopt goed zo”, zegt Kim in Tv Familie.

Sinds kort is Kim Van Oncen ook aan het werk bij Radio2 als co-presentatrice van Peter Van de Veire tijdens de ochtendshow. Dat ze gevraagd werd, was ook voor haar een grote verrassing.

“Ik kreeg telefoon van Peter met de vraag of ik een test wilde doen. Er werden meerdere mensen getest en ik was er bijna zeker van dat ze mij niet zouden kiezen. Daardoor was ik heel ontspannen bij die test”, vertelt Kim.

Maar de klik met Peter was er wel meteen en de twee kenden elkaar al een beetje. “Maar ik schrok nogal toen ik gekozen werd. En daarna dacht ik: ik heb niets te verliezen. Ik mag als presentatrice trouwens heel dicht bij mezelf blijven en dat kan een probleem zijn. Ik heb namelijk geen filter.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today