13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Klaasje Meijer: “Daarop zou ik geen neen zeggen”

DPG Media

Er is wel degelijk een leven na K3. Nadat Klaasje Meijer K3 verliet, viel ze niet in een zwart gaat maar ging ze net op ontdekking en op zoek naar haar mogelijkheden. Omdat ze zichzelf verder wou ontwikkelen als actrice ging ze lessen volgen en studeerde ze ook af.

Maar Klaasje wil zich nog meer verder ontwikkelen en daarom trekt ze binnenkort naar LA voor een maand. Ze ziet het als een vervolg op haar periode in Londen.

“Waar ik ga logeren staat nog niet vast, maar ik kijk ernaar uit. Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb. Ik besef dat ik zo’n kans nu moet grijpen”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Klaasje trekt niet meteen naar LA om er uiteindelijk internationaal te kunnen doorbreken als actrice. Zo ver rijken haar ambities niet.

“Dit doe ik puur voor mijn zelfontwikkeling. In LA is de filmindustrie een stuk harder dan hier, je moet de juiste mensen kennen en gevraagd worden voor een casting. Dat is een verre droom. Maar mocht ik gevraagd worden voor’n internationale casting, dan zou ik geen nee zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today