17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Klaasje Meijer verovert het buitenland

Klaasje Meijer
Foto: PhotoNews

Klaasje Meijer verliet een jaar geleden K3 voorgoed en gaf toen ook de fakkel door aan Julia. “Het contact met Hanne en Marthe is er nog steeds, ook al lijkt dat voor de buitenwereld niet het geval”, vertelt Klaasje aan Het Laatste Nieuws. Logisch ook dat je een band hebt na zo’n intensieve samenwerking van heel wat jaren.

Toch ging ze heel stiekem ook al eens kijken naar de nieuwe show met Julia. “Het deed me oprecht deugd dat ze met hun drieën zo goed bezig zijn, aldus Klaasje Meijer.

Midden oktober verhuisde ze naar Londen. Haar vriend Max is er ook aan de slag in het advocatenkantoor waar hij voor werkte in Nederland. Klaasje kreeg al heel wat aanbiedingen sinds haar vertrek bij K3 en ook in Londen werkt ze binnenkort mee aan een groot project.

 “Het afgelopen jaar met K3 was een grote rollercoaster. Ik heb nood aan rust”, bekent Klaasje Meijer aan Het Laatste Nieuws. In Londen kan ze tot rust komen als onbekend persoon.

Naast Londen lonkt ook Amerika voor Klaasje en haar vriend. Er zijn geen kinderen dus het principe ‘go with the flow’ is voor hen van toepassing.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today