18 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 september 2021
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 september 2021

Klaasje van K3 ongerust: “misschien willen de mensen mij niet”

Foto: Photo News

Klaasje Meijer kondigde onlangs haar afscheid aan als ‘de blonde van K3’. Klaasje geeft in Het Nieuwsblad toe dat ze bang was om haar beslissing mee te delen aan Studio 100. “Misschien worden ze wel ontzettend boos”, vreesde Klaasje.

Uiteindelijk voelde het als een opluchting dat ze met haar beslissing naar buiten kon komen. Maar wat is Klaasje van plan nu ze stopt als K3’tje? “Presenteren en acteren blijven zeker een rol spelen”, bevestigt de Nederlandse in Het Nieuwsblad. Maar zit het publiek wel te wachten op Klaasje Meijer?

Klaasje treedt immers in de voetsporen van haar Nederlandse voorgangster bij K3 en met die solocarrière van Josje Huisman kwam het uiteindelijk nooit echt goed.

Klaasje hoopt natuurlijk op het beste, maar beseft dat er ook nog een ander scenario mogelijk is: “Misschien is er geen mediacarrière voor mij weggelegd. Misschien willen de mensen mij niet. Want dat kan”, klinkt het nuchter bij Klaasje Meijer.

“Maar dan wordt het gewoon totaal iets anders. Dan ga ik misschien weer dwarsfluitles geven, wat ik deed ik voor ik K3 werd. Ik ben er realistisch in. Succes kan je niet afdwingen”, blijft Klaasje realistisch.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today