7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Kobe Ilsen: ‘Iedereen werd zot op Tomorrowland’

Kobe Ilsen
Foto: VRT

In Het Laatste Nieuws blikken Viktor Verhulst en Kobe Ilsen terug op hun eerste dj-set die ze samen mochten draaien. Dat was er al meteen eentje op het grote dancefestival Tomorrowland. De mannen die wel wisten hoe een mengpaneel werkte, waren bloednerveus voor hun optreden.

“Ons eerste nummer was iets van Dimitri Vegas en Like Mike, niet veel later gooiden we er Samson en Gert tussen. ‘In de disco’, op Tomorrowland! De organisatoren vonden dat misschien niet tof, maar het publiek werd zot”, geniet Kobe nog na.

Toch zullen de organisatoren het niet zo erg hebben gevonden want de week nadien mochten de mannen nog eens terugkomen. Ook de Carré belde en ook daar werden ze uitgenodigd. En toen ging de bal aan het rollen voor het duo Ilsen en Verhulst.

Toch ontstond er al snel een beetje twijfel bij Kobe. “De klik kwam er in een dancing in Opwijk. Ik had tv-opnames gehad en ik was stikkapot. In de auto vroeg ik Viktor of we dit wel moeten blijven doen, naast onze fulltime job. Maar toen wij daar om drie uur ’s nachts dat podium opvlogen, ontplofte de boel. Voor het eerst in mijn leven voelde ik me een rockster. Een verslavend gevoel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today