13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Kobe Ilsen werkt aan nieuw Eén-programma #weetikveel

Kobe Ilsen
Foto: VRT

Momenteel werkt Kobe Ilsen aan het nieuwe programma #weetikveel voor Eén. Iedereen weet over alles wel iets, maar vooral toch iets te weinig. Want wat weet de Vlaming bijvoorbeeld echt over burn-out? Over het viaduct van Vilvoorde? Of over slaap, de belastingen of TikTok? Over het hellend vlak van Ronquières, over het Parlement, over ons bloed? Over Stromae, Rubens, over de riool, over het mondmasker?

Er zijn zo veel zaken waar we veel over horen praten – maar waarbij we ook moeten toegeven dat we op heel evidente vragen het antwoord niet weten. Daar wil Kobe Ilsen iets aan doen. In #weetikveel gaat hij samen met een deskundige op zoek naar de antwoorden op de top-of-mind-vragen die elk onderwerp spontaan doet opborrelen. Zo kan iedereen aan de koffiemachine, op de trein of op familiefeestjes zonder problemen en gênante stiltes over alles meepraten.

Het programma is gebaseerd op en geïnspireerd door het gelijknamige succesprogramma op Radio 1. Dat is momenteel nog elke middag te horen op Radio 1 (12.00 – 13.00 uur) en ook als podcast te beluisteren – het is zelfs de populairste podcast in België op dit moment.

Oproep:
Kobe Ilsen lanceert een oproep voor zijn nieuwe programma: Zit jij met vragen over een onderwerp waar iedereen het vaak over heeft? Wil jij het fijne weten van een thema dat op het eerste zicht simpeler lijkt dan het is? Heb jij je wel eens iets afgevraagd waar niemand anders over lijkt na te denken? Stuur je vragen dan door naar #weetikveel, en de redactie zoekt het voor je uit.

Vragen insturen voor het programma kan via één.be/weetikveel

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today