8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

Koen Crucke: “Dat gevoel is onbeschrijfelijk”

Ze adopteerden samen een zoon

Koen Crucke
Koen Crucke en Jan - © Christof Desmedt

Koen Crucke en zijn man Jan leerden elkaar kennen in 1969 en kennen elkaar al meer dan 50 jaar. Als homokoppel was het niet altijd eenvoudig om iets te bereiken in het leven en dat ging over hobbelige wegen. Samen hebben ze één zoon, Stefan, geadopteerd. Sinds enkele jaren is Stefan ook officieel hun zoon.

“Stefan is een brave, intelligente jongen. Qua karakter lijkt hij wat op Jan. Hij is zorgend en getrouwd met Matthieu. En ook met hem klikt het al even goed. Ze wonen in Oostende, en als er iets is, dan staan ze hier direct. Dat gevoel van genegenheid, het beseft dat je op hen kan rekenen, is onbeschrijfelijk. Wij zijn het gelukkigste onder ons vieren, in onze bubbel”, klinkt het in Dag Allemaal.

Koen hoopt dat hij Jan niet snel zal verliezen en dat ze nog lang samen kunnen zijn. “Heel mijn wereld zou instorten. Afgezien van de pijn en het verdriet zou dat ook op zakelijk gebied een ramp zijn. Jan doet alles, professioneel en thuis. Buiten zingen, acteren of mijn ei leggen trek ik me van niks iets aan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today