13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
13 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Koen Crucke in Stukken Van Mensen

Koen Crucke
© VIER

Binnenkort is het weer tijd voor onvervalste onderhandelingen volgens de regels van de kunst, want Evy Gruyaert presenteert vanaf dinsdag 3 april het derde seizoen van Stukken van Mensen op VIER.

Vijf topdealers onderhandelen met verkopers gedreven door een missie: een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan de man brengen. Elke aflevering passeren vier objecten de revue die gekocht kunnen worden door vier dealers. Wie bewijst zich als heer en meester van de pokerface, dealer of verkoper?

De experts hebben in dit programma al heel wat bijzondere dingen de revue zien passeren, maar in de eerste aflevering worden Patrick, Boris, Paul en Emely geconfronteerd met twee voorwerpen die zelfs hen met verstomming slaan: twee originele schilderijen van de hand van niemand minder dan Jan Bruegel de Jonge. Onder draconische veiligheidsmaatregelen en begeleid door een team van bewakingsagenten, werden de stukken naar de locatie gevoerd. De werken kosten immers écht stukken van mensen: wie een bod wil doen, zal minstens zes nullen op tafel moeten gooien…

Ook Koen Crucke hoopt een zeldzaam kunstwerk te kunnen verkopen: een zwartwit litho uit de Belle Epoque van de Peruviaanse schilder Albert Lynch. De dealers kunnen verder nog bieden op de tennisracket waarmee Justine Henin in 2004 goud won op de Olympische Spelen, en een prachtige Eames-stoel uit 1956.

Het derde seizoen van Stukken van Mensen – Vanaf dinsdag 3 april om 21u35 op VIER.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today