18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Koen Wauters: “Daarom ben ik niet in dit avontuur gestapt” 

Foto: VTM

Chapeau voor Koen Wauters dat hij op 55jarige leeftijd toe heeft gezegd op een deelname aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’. Dat is niet meer evident op die leeftijd.  

“Maar ik ben niet in dit avontuur gestapt omdat ik de oudste ben. Soms werd er wel een opmerking over gemaakt, maar dat boeide me niet zoveel. Iedereen gelijk voor de wet”, klinkt het bij Koen in Story. 

Fysiek mocht Koen dan misschien een achterstand hebben op het jonge volk, mentaal stond hij dan wel weer sterker in zijn schoenen dan sommige twintigers.  

Het programma bestaat uit 11 bekende deelnemers waaronder ook Laura Tesoro, Francesco Planckaert en Ann Wauters. Ze steunden elkaar door dik en dun tijdens het hele parcours. 

“Het was zo spectaculair om te zien hoe je als groep, met uiteenlopende karakters en achtergronden, binnen de kortste keren zo hard aan elkaar hangt. We motiveerden elkaar, beleefden samen plezier en vingen elkaar op… wat superbelangrijk is, want je moet echt een team vormen waarbij iedereen op elkaar kan rekenen.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today