7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 april 2021
7 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 april 2021

Koen Wauters vraagt raad aan Marc Van Ranst: “waarom vaccineren we ons anders?”

Foto: Photo News

Koen en Kris Wauters hebben het voortouw genomen in de culturele sector en hebben met Clouseau een nieuwe concerttournee aangekondigd. “We kunnen niet langer wachten en willen spelen”, klonk het bij de aankondiging. Al liggen er natuurlijk verschillende scenario’s klaar om in te spelen op hoe de toestand zal zijn in september wanneer hun tournee van start gaat.

Koen en Kris polsen premier Alexander De Croo en viroloog Marc Van Ranst over hun plannen. Premier De Croo was ‘voorzichtig, maar enthousiast’ en ook Vlaanderens bekendste viroloog ging mee in het verhaal.

“We hebben met hem gepraat en zelfs gesproken over de mogelijkheid van concerten zonder mondmasker. Waarom vaccineren we ons anders?” vraagt Koen Wauters zich luidop af.

Al liggen er momenteel verschillende scenario’s klaar en beseffen ze bij Clouseau dat spelen voor volle zalen ook in september nog steeds uitgesloten zal zijn. “Niemand heeft een glazen bol. Als we bovenop de Britse of Zuid-Afrikaanse morgen geconfronteerd worden met pakweg een Mexicaanse of Argentijnse variant van het virus, ligt er uiteraard niemand wakker van Clouseau. Zoiets valt niet te voorspellen”, klinkt het realistisch bij Koen Wauters.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today